Loading...

Personal training

Nog geen ervaring met fitness? Of wil je net een niveau hoger, efficiënter of beter trainen?

Het is onze passie om jou met uw persoonlijk doel te helpen.
Wij geloven dat elk individu het gewenste doel kan bereiken met de juiste begeleiding.

Onze personal coaches helpen je met de glimlach verder!

  personal-training

Spirit Fitness & Health geeft jou maximaal resultaat met 1 op 1 training.

Eén op één begeleiding is kwalitatieve voedings- en trainingsbegeleiding binnen een voor jou gereserveerde ruimte. Deze begeleiding is de begeleidingsvorm die maximaal resultaat biedt. Onze Personal Trainer geeft je duidelijk aan wat werkt en wat gezond is. Een juiste manier van bewegen en voeding staat daarom aan de basis van elk gewenst doel. Je komt er samen met ons achter wat nu echt werkt voor jouw lichaam.
Hierdoor worden doelen realiseerbaar en kunnen we werken naar een fitter en gezonder leven.
Als optie stellen wij samen met jou een persoonlijk en realiseerbaar voedingsplan op. Uiteraard houden wij daarbij rekening met je drukke leven en je voedingsgewoontes.
Wij hebben als doel jouw gedrag te veranderen naar een gezonde en slanke levensstijl, waar je jouw leven lang profijt van hebt. Deze gezonde levensstijl biedt u dan niet alleen korte termijn resultaten. Het bied een "Way Of Life" die je fitter en vitaler maakt voor de lange termijn.

Sporten met vrienden

Soms is het gewoon leuker om met 1 of 2 vrienden/vriendinnen te trainen. Er ontstaat meer dynamiek en het is ook de ideale gelegenheid om het sporten en je sociale contacten op punt te houden. Daarnaast biedt een groepstraining het voordeel om intensief samen te werken met een personal trainer tegen een lager tarief per persoon.

Ontdek wat onze klanten zeggen: