Loading...

Fitness op maat

Naargelang je leeftijd, lichamelijke conditie en jouw persoonlijke doelstelling wordt in samenspraak met een van onze gediplomeerde fitnessbegeleiders een effectief trainingsprogramma voor jou opgemaakt. Als er bepaalde indicaties aanwezig zijn die aanleiding geven tot twijfels, wordt jouw behandelende geneesheer geraadpleegd (bijvoorbeeld bij revalidatie).
Om een optimaal resultaat te bekomen wordt jouw schema om de 6 tot 8 weken aangepast.

Aangezien wij een goede en persoonlijke begeleiding als prioriteit hebben gesteld, zijn de eerste drie trainingen volgens afspraak.

We hebben de diverse doelstellingen op een rijtje gezet:

Conditietraining

Tijdens de conditietraining wordt er hoofdzakelijk gebruik gemaakt van de cardiotoestellen. Daarom raden we iedereen aan om te werken met een hartslagmeter zodat u ongehinderd kunt oefenen aan de juiste intensiteit afgestemd op uw eigen fysieke conditie, uw doelstellingen en motivatie.

Krachttraining

Kan je het best omschrijven als een verbetering van de spierkracht.
Drie aspecten van de spierkracht kan je in deze context plaatsen:

  • de maximale kracht
  • de explosieve kracht of het vermogen
  • de krachtuithouding

Figuurtraining

De nadruk ligt hier op de probleemzones waardoor de juiste oefeningen ervoor zullen zorgen dat de gewenste plaatsen worden bijgewerkt. Met typische bewegingen zal er een oefenschema worden samengesteld zodat de spieren de juiste vorm krijgen. Deze training kan worden gecombineerd met cardiotraining.

Vetverbranding

Voel je strakker in je vel door voldoende calorieën te verbranden en op de juiste plaatsen de spieren te verstevigen. Je voelt je nadien beter in je vel en bruist van vitaliteit!

Sporttraining

Specifieke sporten (voetbal, tennis, wielrenners, basketbal,...) vereisen een speciaal trainingsschema. Duw-, slag- en springkracht verbeteren daadwerkelijk de sportprestaties en zullen blessures voorkomen.

 

Ontdek wat onze klanten zeggen: