Loading...

Waarom kies je voor Spirit Fitness & Healthclub Westerlo?

 

Laagdrempelig

Spirit is een sportclub waar jong & oud, beginner of gevorderden zich welkom voelt; wij willen ieder van jullie leren kennen, en zorgen samen met de rest van onze leden voor een ‘thuisgevoel’

Gevarieerd aanbod

Onze accommodatie bestaat uit 350m² fitnesstoestellen & Milon Cirkel; verder staan er dagelijks diverse groepslessen & spinning geprogrammeerd in onze polyvalente zaal, en in de ‘Spirit Factory’ ruimte geven we personal training & small group lessen. Onze accommodatie is uitgerust met kleedkamers & douches en er is overal airco aanwezig. Sinds juni 2022 hebben we bovendien een afgesloten groene ruimte van 200m² voorzien  waar we ongezien groepslessen en Personal training  kunnen aanbieden telkens wanneer het weer het toelaat.

 

Begeleiding op maat

We maken voor ieder een persoonlijk programma op basis van zijn of haar mogelijkheden en doelstellingen.

Lidmaatschap op maat

We hebben diverse lidmaatschapsformules die variëren van een beurtenkaart voor de sporadische sporter tot een langlopend engagement voor de frequente sportbeoefenaar. Studenten en senioren genieten van kortingen. Verder dient er slecht éénmalig lidgeld betaald te worden, dus niet jaarlijks. Bij ziekte, ongeval of vakantie wordt je gekozen lidmaatschap verlengd (onder voorwaarden).

Vlotte toegankelijkheid en parkeergelegenheid

We zijn gelegen op het bedrijvenpark van Carrefour/Brico/Bristol/Brasserie Trefpunt van Voortkapel. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Ontdek wat onze klanten zeggen: