Yoga Flow!

Wat is Yoga Flow?

Het doel van yoga is om bewust om te leren gaan met je lichaam en geest. Yoga flow is een dynamische les waar aandacht wordt besteed aan de combinatie van kracht en flexibiliteit, begeleid door rusige achtergrond muziek.  Je leert jezelf zowel mentaal als fysiek kennen, waardoor je je meer bewust bent van je sterke punten, alsook je werkpunten. Hierdoor zal je niet alleen een vooruitgang zien in je fysiek, maar ook in je dagelijkse leven. Deze les is toegankelijk voor een brede doelgroep. Iedereen heeft baad bij yoga, ongeacht leeftijden, niveau of geslacht.

Wat is Yogilatis?

Yogilates is een combinatie van Yoga en Pilates. De core verstevigende pilates oefeningen worden afgewisseld met yoga stretches. Deze zorgvuldig opgebouwde oefeningenreeks geeft je een betere houding en is de perfecte aanvulling voor sporten met een hoge intensiteit, of simpelweg een toegankelijke manier om het lichaam sterk en soepel te houden. Yogilates focust op balans zowel in het lichaam als tussen body & mind.

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Spirit Fitness Westerlo
Olenseweg 197
2260 Westerlo

014 - 260279
Bodypump/Power instructor gezocht te SPIRIT Westerlo!

Bodypump/Power instructor gezocht te SPIRIT Westerlo!

Geplaatst op: 2018-12-27

Wij zijn per direct op zoek naar een ERVAREN LESGEVER (m/v) Bodypump of Power om de dinsdagavond vast bij ons te komen lesgeven van 19-20u. Indien interesse, gelieve te bellen naar 014/26.02.79

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe Website Spirit Fitness Westerlo

Nieuwe Website Spirit Fitness Westerlo

Geplaatst op: 2018-08-21

De nieuwe website van Spirit Fitness Westerlo is online en dat moet uiteraard worden gevierd. Profiteer daarom nu van de Gratis Proefweek en ervaar zelf hoe het is om te sporten onder begeleiding van een...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.