Spirit Westerlo start met Personal Training!

Personal Training, Wat kunnen wij voor u betekeken:

“Het is onze passie om u met uw persoonlijke doel te helpen”
“Wij geloven dat elk individu het gewenste doel kan bereiken met de juiste begeleiding”
“Wij geloven dat ook Obesitas blijvend verholpen kan worden met de juiste ondersteuning”

 

SPIRIT Fitness & Health geeft u maximaal resultaat met 1 op 1 training

Eén op één begeleiding is kwalitatieve voedings- en trainingsbegeleiding binnen een voor u gereserveerde ruimte. Deze begeleiding is de begeleidingsvorm die maximaal resultaat biedt. Onze Personal Trainer geeft u duidelijk aan wat werkt en wat gezond is. Er zijn veel dieetvormen die ongezond zijn. Er zijn ook veel krachtoefeningen die u alleen maar met blessures opzadelt. Een juiste manier van bewegen en voeding staat daarom aan de basis van elk gewenst doel. U komt er samen met ons achter wat nu echt werkt voor uw lichaam. Hierdoor worden doelen realiseerbaar en kunnen we werken naar een fitter en gezonder leven.

Afbeelding met binnen, vloer, muur, plafondAutomatisch gegenereerde beschrijving Als optie stellen wij samen met u een persoonlijk en realiseerbaar voedingsplan op. Uiteraard houden wij daarbij rekening met uw drukke leven en uw   voedingsgewoontes. 

Wij hebben als doel uw gedrag te veranderen naar een gezonde en slanke levensstijl, waar u uw leven lang profijt van heeft. Deze gezonde leefstijl biedt u dan niet alleen korte termijn resultaten. Het biedt een 'Way Of Life' die u fitter en vitaler maakt voor de lange termijn.

 

Wenst ook u te starten met een ‘ nieuwe way of life’ profiteer dan nu van ons V.I.P. aanbod:

-1x per week 1 uur Personal Training met gediplomeerde Personal Coach (op afspraak)

-Vrije toegang tot fitness met opstart fitness programma

-1 x per week een groepsles naar keuze: B.B.B. - YOGA FLOW - ZUMBA - BOOTCAMP - YOGILATES - SPINNING

5 Beurten : €249

10 Beurten : €449

Interesse : maak vrijblijvend een afspraak

Voor meer info: 014/26.02.79

 

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Spirit Fitness Westerlo
Olenseweg 197
2260 Westerlo

014 - 260279
Bodypump/Power instructor gezocht te SPIRIT Westerlo!

Bodypump/Power instructor gezocht te SPIRIT Westerlo!

Geplaatst op: 2018-12-27

Wij zijn per direct op zoek naar een ERVAREN LESGEVER (m/v) Bodypump of Power om de dinsdagavond vast bij ons te komen lesgeven van 19-20u. Indien interesse, gelieve te bellen naar 014/26.02.79

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe Website Spirit Fitness Westerlo

Nieuwe Website Spirit Fitness Westerlo

Geplaatst op: 2018-08-21

De nieuwe website van Spirit Fitness Westerlo is online en dat moet uiteraard worden gevierd. Profiteer daarom nu van de Gratis Proefweek en ervaar zelf hoe het is om te sporten onder begeleiding van een...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.