Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij lichaamsbewustzijn, coördinatie, ademhaling en controle centraal staat. Het is een effectieve workout die zowel werkt op kracht als lenigheid om een evenwichtig en stoepel lichaam te krijgen. Het hele lichaam is betrokken bij pilates maar de focus ligt vooral op core-stabiliteit: rug, buik en billen. Een stabiele kern en balans in het lichaam verminderd het risico op blessures en zorgt voor een goede houding, wat pilates toegankelijk en voordelig maakt voor ieder lichaam. 

"Na 10 lessen voel je het verschil, na 20 lessen zie je het verschil, na 30 lessen ben je op weg naar een nieuw lichaam "
Joseph Pilates

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Spirit Fitness Westerlo
Olenseweg 197
2260 Westerlo

014 - 260279
Bodypump/Power instructor gezocht te SPIRIT Westerlo!

Bodypump/Power instructor gezocht te SPIRIT Westerlo!

Geplaatst op: 2018-12-27

Wij zijn per direct op zoek naar een ERVAREN LESGEVER (m/v) Bodypump of Power om de dinsdagavond vast bij ons te komen lesgeven van 19-20u. Indien interesse, gelieve te bellen naar 014/26.02.79

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe Website Spirit Fitness Westerlo

Nieuwe Website Spirit Fitness Westerlo

Geplaatst op: 2018-08-21

De nieuwe website van Spirit Fitness Westerlo is online en dat moet uiteraard worden gevierd. Profiteer daarom nu van de Gratis Proefweek en ervaar zelf hoe het is om te sporten onder begeleiding van een...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.