Loading...

                                                  TOGETHER IN SHAPE !!

Wij kijken er alvast héél hard naar uit om samen met jullie weer op een veilige manier te kunnen sporten. Dus in het belang van ieders gezondheid vinden wij het nu hoog tijd om in actie te komen!

In de zomerperiode zullen onze groepslessen & spinning OUTDOOR blijven plaatsvinden. We hebben een tent voorzien mocht het weer ons niet gunstig gezind zijn.

De lessen van dinsdag, donderdag & zondag zullen doorgaan op een afgebakende zone op onze parking. De lessen op maandagwoensdag zullen plaatsvinden aan het chirolokal van Voortkapel. (Trapstraat z/n Voortkapel) (Bij slecht weer zullen ook deze lessen doorgaan onder de tent bij Spirit)

BELANGRIJKE INFO !

  • Zorg voor eigen matje (indien mogelijk) handdoek en drank.
  • Elke les dient gereserveerd te worden via onze RESERVEERKNOP op www.spirit-fitness.be. Mocht je je gebruikersnaam vergeten zijn, zend dan even een MAIL dan helpen we je graag verder.
  • Een les annuleren kan uiterlijk tot 2 uur voor de les, doe dit enkel om zeer dringende redenen,  dus reserveren = plannen in je agenda! Niet 100% zeker? Boek dan aub pas je plek als je zeker bent.
  • Leden die geen geldige beurtenkaart hebben, alsook niet leden kunnen HIER een keuze maken uit onze opties.

Mocht je hieromtrent nog vragen hebben, aarzel niet en laat het ons weten. Tel. 014/26.02.79                                                  

uurrooster outdoor lessen

 

Ontdek wat onze klanten zeggen: