Ervaar Spirit Fitness in Westerlo nu met de Gratis Proefweek Fitness

Sportschool Spirit Fitness in Westerlo helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Spirit Fitness bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Spirit Fitness ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Sophie Beylemans: "Sedert begin mei ben ik gestart met de Milon Cirkel, en ik ondervind in het dagelijkse leven duidelijk meer kracht en meer energie, ik voel me vitaler. Door de Milon Cirkel kan ik ook beter presteren tijdens mijn buitenactiviteiten (lopen). Ik kan het iedereen ten zeerste aan bevelen."Nele Janssens:" Ondertussen volg ik de lessen Core and Hit al ruim een jaar.  Elke dinsdag en donderdag zijn mijn man en ik paraat.  Doordat de lessen zo gevarieerd zijn, blijft het sporten boeiend.   Tijdens de intensieve training wordt er ook heel wat afgelachen, we hebben een fantastische groep en dat maakt de lessen extra bijzonder.  Ik heb nog geen dag spijt gehad van mijn inschrijving, ondertussen al geleden van 6 juni 2017".


 

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Sportschool Spirit Fitness Westerlo e.o. is dé plek voor Millon Cirkel, Fitness, Groepslessen. Bij Spirit Fitness ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek. 

 

Contact

Spirit Fitness Westerlo
Olenseweg 197
2260 Westerlo

014 - 260279
Bodypump/Power instructor gezocht te SPIRIT Westerlo!

Bodypump/Power instructor gezocht te SPIRIT Westerlo!

Geplaatst op: 2018-12-27

Wij zijn per direct op zoek naar een ERVAREN LESGEVER (m/v) Bodypump of Power om de dinsdagavond vast bij ons te komen lesgeven van 19-20u. Indien interesse, gelieve te bellen naar 014/26.02.79

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe Website Spirit Fitness Westerlo

Nieuwe Website Spirit Fitness Westerlo

Geplaatst op: 2018-08-21

De nieuwe website van Spirit Fitness Westerlo is online en dat moet uiteraard worden gevierd. Profiteer daarom nu van de Gratis Proefweek en ervaar zelf hoe het is om te sporten onder begeleiding van een...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.