Rugschool bij Spirit Fitness Westerlo

Startdatum beginners 8 januari van 20u. tot 21u

RUGKLACHTEN BEU?

Als je weet dat heel wat mensen worden geconfronteerd met pijn aan de rug, besef je hoe belangrijk het is de conditie van de rug te verzorgen.

Wat houdt RUGSCHOOL in?

Tijdens de RUGSCHOOL lessen staat de veiligheid van je rug centraal en mag je zeker zijn dat de oefeningen een positief effect hebben op je rug. Bovendien krijg je de oefenstof met uitleg samengevat in een cursus mee naar huis.

Voor wie is het bedoeld?

Voor iedereen die terugkomende rugklachten wil verminderen of voorkomen. Een goede “CORE STABILITY” geeft een basis om in het dagelijks leven en tijdens sportactiviteiten beter en klachtenvrij te kunnen functioneren. Bent u ook iemand die weet dat het belangrijk is om uw buik en rug te trainen, maar lukt het u niet om dit zelfstandig regelmatig thuis of in de fitnessruimte te doen? Schrijf je dan tijdig in aan de balie of bel. 014/26.02.79

Wat zijn hiervoor de kosten?

Wilt u deelnemen aan deze lessen dan kunt u kiezen voor een lessenreeks van 10 beurten. Startdatum : (door ons in te vullen samen met algemene info)

Enkele getuigenissen van deelnemers

  • Annick Moons, Morkhoven: "Dankzij het volgen van deze lessen let ik veel beter op mijn houding, ook mijn rug voelt de laatste tijd heel goed aan".
  • Van Otten Marc, Oevel: "Ik voel verbetering in mijn ruggordel. Mijn spieren ter hoogte van mijn rug en buik zijn steviger geworden".
  • Ritt De Busser, Olen: "Mijn rug voelt beter aan en de evenwichtsoefeningen zijn zeer goed voor mij. Dankzij de cursus kan ik de oefeningen thuis juist uitvoeren".​


​Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Spirit Fitness Westerlo
Olenseweg 197
2260 Westerlo

014 - 260279
Nieuwe Website Spirit Fitness Westerlo

Nieuwe Website Spirit Fitness Westerlo

Geplaatst op: 2018-08-21

De nieuwe website van Spirit Fitness Westerlo is online en dat moet uiteraard worden gevierd. Profiteer daarom nu van de Gratis Proefweek en ervaar zelf hoe het is om te sporten onder begeleiding van een...

Lees meer Meer nieuws
Aangepaste openingsuren Zomer

Aangepaste openingsuren Zomer

Geplaatst op: 2018-08-21

Tijdens de maanden Juli en Augustus hanteren we een tijdelijke zomer rooster. Maandag tot vrijdag: van 9u tot 22u Zaterdag + zondag: 9.30u tot 13u

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.