Revalidatie

Revalideren op maat: de basis om terug gezond te leren bewegen!

Ben je aan het herstellen van een hartprobleem, rugprobleem of andere lichamelijke of mentale problemen? Waar vroeger rust werd geadviseerd, wordt nu bewegen opgenomen als een belangrijk onderdeel in het herstelproces. Bewegen op een verantwoorde manier en aan de juiste intensiteit lukt vaak beter met een goede begeleiding.

Het Spirit team slaat graag de handen in elkaar om jouw herstelproces te bevorderen. Wij bieden een persoonlijk revalidatieprogramma aan in samenspraak met u, uw arts of kinesitherapeut. Het uitvoeren van dit revalidatieprogramma gebeurt onder persoonlijke begeleiding van een gediplomeerd kinesitherapeut.

Na een aantal sessies wordt er telkens een nieuw revalidatieprogramma opgemaakt om zo jouw vooropgestelde doelen te realiseren. Neem uw gezondheid in eigen handen en we verwelkomen je van harte.

Beweging op maat? Ja hoor, het bestaat!

  • Een persoonlijk revalidatieprogramma in samenspraak met u, uw arts of kinesist wordt opgemaakt.
  • Het uitvoeren van dit programma gebeurt onder persoonlijke begeleiding van een gediplomeerde kinesist of bewegingscoach.
  • Na een aantal sessies wordt er telkens een nieuw revalidatieprogramma opgemaakt.

Het Spirit team slaat graag de handen in elkaar om jouw vooropgestelde doelen te realiseren!

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Spirit Fitness Westerlo
Olenseweg 197
2260 Westerlo

014 - 260279
Bodypump/Power instructor gezocht te SPIRIT Westerlo!

Bodypump/Power instructor gezocht te SPIRIT Westerlo!

Geplaatst op: 2018-12-27

Wij zijn per direct op zoek naar een ERVAREN LESGEVER (m/v) Bodypump of Power om de dinsdagavond vast bij ons te komen lesgeven van 19-20u. Indien interesse, gelieve te bellen naar 014/26.02.79

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe Website Spirit Fitness Westerlo

Nieuwe Website Spirit Fitness Westerlo

Geplaatst op: 2018-08-21

De nieuwe website van Spirit Fitness Westerlo is online en dat moet uiteraard worden gevierd. Profiteer daarom nu van de Gratis Proefweek en ervaar zelf hoe het is om te sporten onder begeleiding van een...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.