Probeer nu de Power Plate bij Spirit Fitness Westerlo

Wat is vibratietraining?

Vibratietraining is een training waarbij je op een gespecialiseerd toestel ‘de trilplaat’ of in ons geval ‘DE POWERPLATE’ oefeningen uitvoert. Een automatische spierreflex die de spiergroepen 100% activeert, traint je lichaam met andere woorden in vorm zonder tijdverlies en zonder zware belasting. Door de oefeningen telkens te herhalen, past het lichaam zich aan en verbeteren je prestaties én je figuur!

De ‘Power Plate’ kan worden gebruikt als trainingstoestel voor opwarming, stretching, of massage. Het trainen op de trilplaat kan al dan niet in combinatie met een bestaand fitnessprogramma. Bij aanvang wordt er door éen van onze gediplomeerde begeleiders een persoonlijk oefenschema samengesteld. Het aanleren van de correcte houding bij de verschillende oefeningen en dit voor een optimaal resultaat staat tijdens de eerste oefensessies centraal.

Wat zijn de voordelen van Powerplate?

De Powerplate trilt aangenaam waardoor je spieren op een natuurlijke manier samentrekken met heel wat gunstige effecten op het lichaam.

  • vermindering van cellulitis door een verbeterde bloedcirculatie en meer zuurstof in het bloed. De natuurlijke lymfedrainage werkt ontgiftend.
  • verbeterde huidkwaliteit door een verbeterde bloedcirculatie en de collageenaanmaak, met een strakkere, zachtere huid als gevolg.
  • vermindering van het lichaamsvet door je metabolisme te verhogen, waardoor je lichaam meer calorieën verbruikt, zelfs in rust.
  • verhoging van de spierkracht en -tonus door de vele spiercontracties op korte tijd. Door de stretching krijg je een soepel, gestroomlijnd silhouet.
  • conditieverbetering door de versterking van de spieren worden alle toeleveringssystemen, waaronder het hart sterk geactiveerd en daardoor efficiënter.

*De POWERPLATE mag door iedereen gratis worden gebruikt die een geldig abonnement of beurtenkaart hebben.

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Spirit Fitness Westerlo
Olenseweg 197
2260 Westerlo

014 - 260279
Bodypump/Power instructor gezocht te SPIRIT Westerlo!

Bodypump/Power instructor gezocht te SPIRIT Westerlo!

Geplaatst op: 2018-12-27

Wij zijn per direct op zoek naar een ERVAREN LESGEVER (m/v) Bodypump of Power om de dinsdagavond vast bij ons te komen lesgeven van 19-20u. Indien interesse, gelieve te bellen naar 014/26.02.79

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe Website Spirit Fitness Westerlo

Nieuwe Website Spirit Fitness Westerlo

Geplaatst op: 2018-08-21

De nieuwe website van Spirit Fitness Westerlo is online en dat moet uiteraard worden gevierd. Profiteer daarom nu van de Gratis Proefweek en ervaar zelf hoe het is om te sporten onder begeleiding van een...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.