Trainen met de Belly Attack bij Spirit Fitness Westerlo

Trainen met de Belly Attack is de beste techniek op het gebied van vetverbranding. De Belly Attack maakt gebruik van de W.F.I.R. technologie. W.F.I.R. staat voor Wireless Far Infra Red. Vrij vertaald betekent het draadloze infrarood-dieptewarmte.

Uit onderzoek is gebleken dat draadloze infrarood-dieptewarmte meerdere positieve effecten heeft op het menselijk lichaam, zoals vermindinering in stijheid en de bevordering van afvoer van afvalstoffen. De infrarood-dieptewarmte dringt de huid binnen op cel- en weefselniveau. Hierdoor wordt de stofwisseling gemaximaliseerd. Ook de bloedvaten zetten uit wat resulteert in een betere doorbloeding waardoor de vetverbranding enorm zal toenemen.

De combinatie van deze effecten en het gebruik ervan samen met het sporten zorgt voor uitstekende resultaten. Met deze methode verliest u gemiddeld 2 kledingmaten in slechts 4 weken! Voor deze resultaten is uitvoerig onderzoek verricht en de positieve uitwerking van infrarood-dieptewarmte op het gebied van vetverbranding is hiermee aangetoond.

Werkwijze

Het is een traject van 4 weken, waarin u 3 keer per week minimaal 45 minuten traint met de Belly Attack. Een begin- en eindtest is onderdeel van het traject. Wanneer u aan het traject begint wordt er een beginmeting gedaan. Ook krijgt u heldere instructies over hoe de Belly Attack gebruikt dient te worden.

Na de beginmeting gaat u aan de slag met de Belly Attack tijdens uw favoriete groepsles of fitnesstraining. Het eetpatroon hoeft zelfs niet aangepast te worden omdat deze resultaten zonder dieet behaald zijn. Na het traject van 4 weken wordt er een eindmeting gedaan.
Bij de eindmeting zal duidelijk worden hoeveel centimeter en vetpercentage u blijvend bent kwijtgeraakt. Niet alleen zal u versteld staan van uw behaalde resultaten maar ook uw fysieke fitheid zal aanzienlijk verbeterd zijn!

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Spirit Fitness Westerlo
Olenseweg 197
2260 Westerlo

014 - 260279
Bodypump/Power instructor gezocht te SPIRIT Westerlo!

Bodypump/Power instructor gezocht te SPIRIT Westerlo!

Geplaatst op: 2018-12-27

Wij zijn per direct op zoek naar een ERVAREN LESGEVER (m/v) Bodypump of Power om de dinsdagavond vast bij ons te komen lesgeven van 19-20u. Indien interesse, gelieve te bellen naar 014/26.02.79

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe Website Spirit Fitness Westerlo

Nieuwe Website Spirit Fitness Westerlo

Geplaatst op: 2018-08-21

De nieuwe website van Spirit Fitness Westerlo is online en dat moet uiteraard worden gevierd. Profiteer daarom nu van de Gratis Proefweek en ervaar zelf hoe het is om te sporten onder begeleiding van een...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.